3 Ağustos 2010 Salı

Denovo Magazin sayı 2


















Habercilik namına Theramore'a bile giden Denovo Magazin ekibi, Lady Jaina Proudmoore ile vücut dili kullanarak detaylı bir söyleşi yaptı. Guardların centilmenlikten uzak davranışları başlarda biraz sorun yaratırken Jaina Hanım'ın misafirperverliği ile aradaki buzlar eridi. Ekip beklenenden de tembel olduğu için yapılan söyleşi hala yayınlanmadı..

Kapak Kızı: Lady Jaina Proudmoore - Arthas'a yeniden şarkılar söyleten kadın.

Arthas ile Jaina'nın aşkı acaba bir reklam mıydı yoksa asaletin getirdiği bir zorunluluk muydu? Belki de gerçek aşktı ama bu seçenek haftada 6 gece raid yapanlar için diper iki seçenek kadar ilginç değil ne de olsa.

Biz efendi gibi gittik, konuştuk ama yeterli abone sayısına ulaşamadığımız için cevabı vermeye gerek duymuyoruz şu anlık.

Kapak Konuları:

Samhein - Gidenlerden bir tek onu kendimize ekledik. Acısı ile tatlısı ile, failı ile tebessümü ile Samhein abimiz.

Numenan -Raidlerde onu çıldırtacak 25 yöntem ile raidinize heyecan katın...yazması bizden denemesi sizden...

Tatil Önerileri - Umut fakirin ekmeğidir lafı ile çıktığımız yolda raiderlara ally şehirlerinde tatil imkanları sunduk...gidin de görün.

Randomların Kralı Olun - Elin veledi ile bile başarıya ulaştıracak , en beceriksiz tankın bile içindeki aslanı ortaya çıkaracak 10 gaza getirici yöntem...


Ayrıca bu sayımızda hayatını 2 ve 3 e basmaya , mouseun iki tuşuna basılı tutarak koşmaya adamışlara en uygun şarkı olan Kraftwerk'in Computer Love'ının singleını vererek büyük bir hizmet yaptık sandık ama telif hakkından dolayı ağlatıyorlardı neredeyse.


BULMACA VE MİZAH EKİ VERBLYİ OLMADAN OLMAZ TABİ!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder